Langkah Mudah untuk Membuat Friedchicken Kriuk Anti Gagal
Mencari inspirasi resipi sup ayam panggang yang unik dan lazat? , Langkah Mudah untuk Menyediakan Friedrichshain Tailor untuk Gagal. Ramai rakan di sekeliling kita kini sedang mencari mungkin salah seorang daripada anda. Ibu muda sudah biasa menggunakan internet pada peranti untuk mendapatkan maklumat tentang imej yang boleh digunakan sebagai idea. Kali ini saya akan kongsikan panduan cara membuat Friedchicken Kriuk Anti-Failure sangat berat dan ringan. Jika ia dikendalikan secara tidak betul, hasilnya tidak akan menjadi lembut malah tidak enak. Malah, cangkuk kail goreng yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang membangkitkan selera.
Rasa Fried Chicken Creek dipengaruhi oleh banyak faktor, dari jenis bahan hingga pilihan bahan yang paling segar hingga pemprosesan dan penghidangan. Jika anda ingin memasak ayam goreng yang lazat di mata kail di rumah, jangan risau, kerana jika anda sudah tahu helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan bintang. Di bawah adalah gambar berkaitan Friedchicken Kriuk yang boleh anda jadikan idea.
Nah, kali ini kita cuba, tukar Friedchiken Hook di rumah. Jika kita memastikan bahan-bahannya mudah, makanan ini boleh membantu untuk membantu tubuh kita kekal sihat. Anda boleh memasak Friedchicken Kriuk menggunakan 8 jenis bahan dan 5 peringkat penyediaan. Berikut adalah peringkat penyediaan.
Perkara kecil kegemaran suami saya di sekolah menengah, sebaik sahaja saya jatuh cinta dengannya, ia hilang, hidangan kegemaran keluarga saya.
Baca Juga
Bahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk menyediakan Fried Chicken Creek:
- 1 kg ayam segar (potong 10 bahagian)
- 350 g tepung gandum
- lada secukup rasa
- garam secukup rasa
- Perasa secukupnya (saya guna air rebusan cendawan)
- air atas permintaan
- minyak goreng
- 10 ulas bawang putih (kalau tak suka boleh potong)
Langkah-langkah memasak kail ayam goreng
- Basuh ayam, kemudian parut bawang putih, garam, lada sulah dan gaul bersama ayam, simpan dalam bekas kedap udara dan sejukkan selama 1-2 jam untuk toskan rempah.
- Sediakan mangkuk kecil, kemudian campurkan tepung gandum, garam, rempah ratus dan lada sulah dan gaul rata (secukup rasa).
- Buat semangkuk kecil air mendidih
- Keluarkan ayam dari peti ais, masukkan tepung gandum yang telah diperisakan, celupkan dalam air dan masukkan semula tepung gandum apabila ditekan sedikit.
- Goreng ayam dalam minyak panas hingga kekuningan (perlu perap dalam minyak, jika tidak hasilnya kurang rangup)
Bagaimana? bukankah mudah? Inilah cara anda boleh memasak ayam goreng di rumah. Cubaan yang bagus!