Resep Koloke (Ayam Goreng Saos Asam Manis), Bikin Ngiler

Colic (ayam goreng saos asam)

Pilari inspirasi kumaha gampang nyieun kolok husus (ayam goreng saos amis tur haseum)? Meureun anjeun salah sahijina. Ibu-ibu ngora biasa ngagunakeun internét dina telepon sélulérna pikeun ningali inpormasi gambar salaku ide. : Kali ini saya akan membagikan step by step resep penyajian koloki (ayam goreng sambal asam manis). Henteu sesah - henteu ngalakukeun kasalahan masak - henteu gampang. Upami teu dirawat kalayan leres, hasilna bakal henteu nyugemakeun, biasana henteu pikaresepeun. Kanyataanna, koloke nikmat (ayam goreng jeung, contona, saos mani) kudu boga ambu jeung rasa nu bisa wheat napsu.

Aya sababaraha unsur anu nambihan sakedik kana rasa koloka (Ayam Goreng Saos Asam Manis), tina jinis bahan, tina pilihan bahan anu seger dugi ka cara nyiapkeun sareng ngalayanan. Tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel koloke anu lezat (ayam goreng saos amis) di bumi, sabab upami anjeun parantos terang trikna, tuangeun ieu tiasa janten tuangeun anu istimewa. Salajengna poto Koloque (ayam goreng haseum) anu tiasa dianggo salaku ide.

Jumlah porsi nyieun koloka (ayam goreng jeung hayam amis) aya 3 urang. Janten pastikeun anjeun gaduh cukup pikeun tuang diri sareng anu dipikacinta.

Muhun, waktos ieu urang bade nyobian, nyieun rupa-rupa homemade Koloque (hayam saos amis). Ku tetep bahan basajan, masakan ieu bisa mantuan ngajaga awak anjeun cageur. Anjeun tiasa ngadamel koloque (ayam goreng sareng saos asam amis) nganggo 21 bahan և 3 léngkah masak. Ieu kumaha carana nyiapkeun piring.

Baca Juga

Bahan jeung Rempah-rempah pikeun nyieun koloke (sebutkeun hayam goreng sareng saos manisan).

  1. Bahan hayam goreng.
  2. 500g dada hayam potong
  3. 4 siung bawang bodas, dicincang halus
  4. 1 séndok kecap
  5. Gula, uyah, lada
  6. tipung Meisen
  7. Tipung gandum
  8. Tipung béas
  9. (ngabandingkeun jagung 1: gandum 2: béas 2)
  10. goreng dina minyak
  11. Bahan saos haseum.
  12. 5 siung bawang bodas, dicincang halus
  13. 1 item wortel, lolobana sliced
  14. 1/2 jam semprot, jaket panjang
  15. 1 g / g cabé, potong kotak
  16. 1 séndok jeruk nipis, nyandak cair
  17. 350 ml cai
  18. Gula, uyah, lada
  19. saos tiram
  20. némpelkeun tomat
  21. 1 séndok jagong diluted kalawan cai saeutik

Cara nyieun koloke (ayam goreng saos manis)

  1. HAV. Campur hayam, bawang bodas, kecap, gula, uyah jeung cabé. Campur leres. Tambahkeun tipung jagong, aduk rata. Tungtungna nambahkeun tipung gandum kana tipung béas. Aduk և pencét handap ku leungeun nepi ka kabéh tepung nempel dina hayam և nempel dina mangkok/leungeun. Pecahkeun unggal potongan hayam supados henteu lengket. Tumis dina minyak panas dugi lembut. Sisihkeun.
  2. saos. Masak bawang bodas jeung Bombay nepi ka garing. Tambahkeun wortel, tumis saeutik. Tambahkeun cai, saos tomat, saos tiram, jeruk nipis, gula, uyah, lada. Masak nepi ka wortel lembut, lada. uji rasa. Tungtungna nambahkeun solusi jagong, kulub saeutik, mareuman panas.
  3. PRESENTASI. Pasang hayam goreng dina piring, tuang saos.

Naha anjeun gampang atanapi henteu? Janten nyiapkeun koloka (ayam goreng sareng saos krim haseum) anu tiasa anjeun damel di bumi. Miharep anjeun manggihan eta mangpaat jeung senang!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.